is done my macroteaching...

alhmdulillah...tak sia-sia selama ni usah aku untuk macrotching..dtg ke lab group B semata-mata nak tgk skill dorng mngjar,pegi lab block pakar pinjam slide,bl laser pen...mhal..!!RM 14.90 demi untuk pengajaran macrotching aku...akhirnya hari ni selesai semuanya...
seronok..sgt seronok...sgt2 seronk...
student aku sgt cooperate ngn aku...yg best last sekali kami sing the song 2gether...hehe..:)
xbnyak yg nak crta...mule2 memng nebes sgt2...dup dap dup dap...
tp at last enjoy sgt2...
nak ckp smmoth sgt tu rsenye x lah sgt...tp dpt pujian dari judges..thanx to Law n Naza...hehe...:)
Dr nurul ckp enjoying my teaching....hehe..:)
tp bnyk jugak klmhan yg aku kne perbaiki mse nak jd ckgu btol2 kelak...misalnya Dr ckp kne elicit idea dorng...jgn kalut sgt..hehe..:)
ape2 pun aku buat semua yg telah dirncng...alhmdulillah...
thanx a lot to semua student2 aku td...hehe...:)
ni semua gmbr barng2 untuk macrotching aku....:)

cermin yg dipinjam...:)

laser pen yang mahal....:(

slide mirror yg dipinjam bersama object n image...
answer card....:)

aku selepas habis mengajar dengan perasaan gembira melihat result yg diperolehi...:)

thanx semua...bye...:)

4 kritikan..:):

Cik Gojez said...

amboi...comeynya cikgu p ngaja...
anak murid x leh fokus ni

alissaelly said...

haha..comey ape pulak nye..biase2 je...

anarchy.vii said...

elly, nak tnye sket. interview nak masuk upsi tu camna? adik daus ade dpt inetrview tu, tp xtau nak prepare ape.

alissaelly said...

owhhh...thniah..hehe...:)
selalunya mase elly ritu dier tny fist2 bckground fmly..kdng2 dier nk tgk skill kite ngajar..tp elly x tkene yg tu...elly just kne tny mcm mne subject bi tu pnting dalam pgjaran scn...so huraikan...ermm lg satu elly kne soal ape aplikasi fizik lam khidupan seharian..sbb mule2 msuk bilik tu dier ckp nk jd cikgu ape..elly ckp ahh fizik...so adik daus cikgu ape ekk..??

Post a Comment